Hafiz Zulkafly

New Look dan Tahniah

Monday, May 19, 2014

assalamualaikum.


random update. lama dah tak blogwalking. lama sangat. tadi tetiba rajin, blogwalking sekejap. macam biasa, bila proses blogwalking sedang berjalan, aku akan mula rasa macam blog aku adalah blog paling buruk pernah wujud dekat muka bumi ni. blog aku paling sepah. blog aku paling tah apa apa. bila dah macam macam aku fikir, mula aku rasa kena edit blog ni. kebetulan mood okay and idea boleh lah sikit sikit dia datang. so siap edit blog. ketandusan idea. aku sendiri dah bosan guna ayat tu. blog aku design makin lama makin bosan.




harap jangan marah aku tempek gambar mamat korea dekat header aku. sesungguhnya aku malas nak cari gambar HD dekat google. dan selalunya jugak gambar tak kena dengan citarasa aku. so maafkan saya pada golongan haters dan antis. kalau tak suka jangan cemuh, hina atau kutuk saya. you may take your leave with my pleasure. hehehe. ini bukan blog kpoppers. bukan blog antis. bukan blog siapa siapa. sekadar blog personal. tutorial pon sangat sangat jarang update. busy memanjang mengalahkan datuk bandar.


final exam around the corner. and guess what? aku tak start study lagi. hahaha. mood nak study tak sampai lagi. bila nak sampai aku taktau. tapi nak taknak memang aku kena paksa. kalau tak paksa, aku rasa maybe lepas abes final pon mood nak study tu tak sampai sampai lagi. teruk perangai ni. ingat masa degree ni dah ubah or buang perangai masa diploma dulu. rupanya sama and tak diubah lagi. aigoo =='


ohh ya btw aku nak ucap tahniah dekat semua student lepasan SPM dekat luar sana yang dapat further study ke peringkat seterusnya. yang tak berjaya jangan lupa buat rayuan. rezeki Allah tu ada dekat mana mana. cuma atas kita je rajin nak mencarinya atau tidak. tahniah ni jugak tak lupa untuk adik aku sendiri yang dapat sambung ke Politeknik Nilai. nampak gaya dia pon terjebak dalam bidang sama macam aku. dia dapat course Diploma Kewangan dan Perbankan Islam. dan aku macam, okay kenapa kau harus sama bidang dengan aku? HAHA. apa apa pon alhamdulillah, hajat ayah nak tengok sorang lagi anak dia sambung belajar tercapai. so here i'm wishing you all the best untuk tempuh hidup baru dekat sana. study molek. inshaallah boleh punya. :D


mana mana readers yang student or ex-student poli nilai, boleh lah share apa apa yang menarik dekat sana or pasal course ni dekat sini. boleh lah sikit sikit ambe kongsi ke adik ambe ^^



last but not least, nak share islamic-quotes punya picture, here we go ;




kbai. adios.

7 comments

  1. Smart giler blog terbaru ni ! Suke ! Suke hoya :) *jealous*

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. tapi simple je ni sebenarnya ;;

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih chik!
      jangan cakap macam tu sebab blog chik pon lawa!

      Delete
  3. cantik gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaa terima kasihhh. tapi banyak benda kena perbaiki lagi ni :'(

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED