Hafiz Zulkafly

Tak Sempat

Monday, January 20, 2014

Assalamualaikum

Nasib . Tadi ada berangan angan konon nak tukar template . Pada mula nak main main je . Sebab bosan sangat hari ni . Taktau nak buat apa . So ingat nak godek sikit sikit code dekat blog ni . Tapi lain pulak yang jadi . 





Seperti yang korang tengok sekarang . Oh yeah , new look yang entah macam apa . Geram , bengang . Kenapa lah tadi boleh tertekan apply masa usha usha template designer . Ye memang ada pasang niat nak tukar design blog , tapi nak back up code lama dulu . Sebab , code navigation lama tu , complicated nak buat . Sekarang dah tak ingat macam mana nak buat . Punah semua nya ;~~; /tampar diri sendiri/


Dengan berbekalkan hati yang tak berapa nak senang lepas dah jadi macam tu , nak taknak kena edit jugak blog ni . At last jadi yang macam korang tengok sekarang . Malas nak fikir panjang , so jadi macam ni . Tawar hati seketika untuk edit blog . Pfft . Kbai.


Semalam kecoh pasal result exam keluar dah . Hari ni kecoh pulak pasal result semalamnya tu tak official lagi sebab ada masalah teknikal and dewan senat belum cakap apa apa lagi . So tunggu saja lah . Sekian .


Adios ..

4 comments

  1. haha dh ok dh ni.ninaa pon pernah kena dlu.
    rasa down je :)

    ReplyDelete
  2. ok ape blog awak. sedap mata memandang :D

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED