Freebies : Simple Background 7

Tuesday, July 02, 2013

Assalamualaikum,

Holaa . Okay hari ni nak bagi satu freebies . Lama dah tak bagi freebies background kan . So aku tolong tweakkan satu background ni supaya jadi pelbagai warna . Sorry kalau tak lawa . HAHA . Credit to Tumblr untuk background tersebut . Aku cuma tolong tweak kan warna sahaja . Nak pakai tolong komen dulu sebelum ambil ye . Credit ? Terpulang . CTRL + CLICK pada background yang korang nak , kemudian save . TQ .


 


 


 


 


10 comments:

  1. hafiz kalau nak mintak hafiz editkan simple template boleh, kena caj ke?

    ReplyDelete
  2. @farhan irfan minta maaf ye farhan , apis memang tak buka request untuk edit blog . sebab apis ni tak creative . so apis tak amek mana mana request untuk edit blog . sorry ye :)

    ReplyDelete
  3. ajarkan edit simple template , to change bullet and put icon sebelah sidebar

    ReplyDelete
  4. @farhan irfan inshaallah. nanti ade masa apis buat kan tutor

    ReplyDelete
  5. Hai! Saya guna satu. Thank you! 😊

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.