Freebies : Twitter Background 4

Tuesday, June 11, 2013

Assalamualaikum

Hari ni apis nak freebies kan request from Her . Dia nak yang BigBang punya . Logonya pon dia dah bagi . So tadi apis ade masa untuk buat , and apis buat kan kejap . Minta maaf tak lawa . Simple macam biasa . Yes i know saya tak creative :D Macam biasa , nak amek , sila komen dahulu and make sure credit . Nak pakai boleh tengok sini . TQ .

 

 

 

 


p/s : Kepada sesiapa yang nak request freebies macam ni , just shout dekat cbox apis sekali dengan link logo yang korang nak . okay ?

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.