Contest Blog Super Kawai by Bubu

Tuesday, April 16, 2013

Assalamualaikum

Pertama sekali izin kan saya menempek banner contest yang awesome and comel ni dulu ;




Okay itu banner untuk contest yang di anjur oleh bubu . agak terlambat apis join . 6 hari selepas contest berlangsung . ni contest kedua apis join yang di anjurkan oleh bubu . kenapa apis still join walaupun blog apis langsung tak kawai ? satu - sebab nak support contest ni bagi meriah , dulu masa apis pernah buat contest , bubu orang yang terawal join , orang pertama ke , kedua kalau tak silap apis . hehe . dua - mencuba . tak salah kan ? mana tau kali ni rezeki menyebelahi apis ke , siapa tahu ? hehe . tiga - sebab syarat dia sangat mudah . serius sangat mudah . tak perlu nak follow banyak banyak blog , tak perlu like banyak benda . thats why apis join . kemudian hadiah . OMG ! nak topup tu ~ boleh renew BIS . hehe . okay . semua syarat apis dah buat now syarat terakhir , tag dua orang and mangsa tag apis kali ni tak lain tak bukan ;

Nana 

For those yang masih belum join , cepat ! masih belum terlambat :D klik je banner comel tuh . k adios o/

2 comments:

  1. Hi, tq sbb sudi join. Maaf lambat dtg baca entri. Btw, good luck! :D

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.