Segmen header siapa paling awesome part 2

Saturday, February 23, 2013

Assalamualaikum

Yoo semua , rasa nya dah sekian lama apis tak join mana mana kontes , segmen mahupun giveaway . busy update tutorial dengan freebies je . kali ni apis mencuba nasib dalam satu segmen yang kelihatan simple , tapi sangat menarik minat apis . hehe . mana tau kot kot ada rezeki . hehe . 




Ha , itu lah header yang apis pertaruhkan untuk segmen kali ni . header yang simple and tak menarik sebenarnya , tapi apis tetap berpuas hati sebab apis buat sendiri dengan menggunakan Adobe Photoshop . harap rezeki menyebelahi apis untuk segmen kali ni , AMIN ! hehe . syarat syarat semua apis dah ikut . ini sebagai bukti nya ^^v ;







untuk syarat kedua , like fanpage dekat fb , apis dah like kesemuanya . apis tak sempat nak printscreen kesemuannya . hehehe . itu je kot , harap boleh menang sebab hadiah dia menarik sangat ! :)

5 comments:

  1. Wah wah wah, siap printscreen lg tu. terima kasih lah sbb join ;)

    ReplyDelete
  2. @Husna Humairah hehe . semangat . saya suka segmen atau contest yang macam ni :)

    ReplyDelete
  3. gudluck :)
    qiela singgah follow dari segmen yang same :)
    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
  4. pija drop smile here_ dr segmen yg sama follow to n gd luck tw
    eh eh siap prt sc lg tu,,,pija xsempt.heeeee

    http://pyeja-kisahaqu.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.