Hafiz Zulkafly

Freebies : Kpop Cursor

Monday, November 05, 2012

Assalamualaikum

Lama dah tak bagi freebies , sebab tengah bosan . apis buat benda ni kejap . Cursor nama member dari girls group . Yang laki punya coming soon . macam mana nak amek ? pergi dekat gambar tu then hold CTRL pastu klik dekat gambar yang korang nak tu . korang boleh SAVE atau just copy je URL . nak pakai , sila komen dekat post ni . dah pakai jangan lupa credit :) . copy cat makin banyak dekat luar sana . kbai o/

2ne1






4Minute







A Pink









F(x)







Kara







Miss A






Secret






Sistar






SNSD











T-ara











Wonder girls







nak yang boys group punya ? click new post dekat bawah ni :)

4 comments

  1. Ambil Jessica snsd punya cursor ya :)

    ReplyDelete
  2. boleh buatkan cursor nama cik nana tak? plishhhh..nanti nana kasi upah k :)

    ReplyDelete
  3. @Nana . boleh je . PM dekat inbox fb atau DM twitter apis :)

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED