Freebies : Kpop Cursor (Part Two)

Tuesday, November 06, 2012

Assalamualaikum

Update freebies lagi . macam yang apis dah janji , apis kate nak bagi freebies member untuk boys kpop group pulak kan ? so hari ni apis nak bagi yang lelaki punya pulak . maaf kalau ade group kesukaan korang takde . sebab apis tak boleh nak buat semua sekali . kalau tak entry ni panjang gila . ni pon dah cukup banyak . macam biasa . kalau nak amek sila komen . credit semestinya . nak amek just CTRL + click pada cursor yang korang nak . TQ .

2AM




2PM




100%




B1A4




BEAST




B.A.P




BIG BANG




BLOCK B




BTOB




BOYFRIEND




C-CLOWN




DBSK




EXO





FT ISLAND




INFINITE




MBLAQ




NU'EST




SHINEE




SHINHWA


 


SUPER JUNIOR





TASTY DUO




TEEN TOP




UKISS





VIXX




ZE:A





nak girls group punya ? older post je dari entry ni :)

31 comments:

  1. Hyung.... aqil pakai Seungri (BIG BANG) erk :)

    ReplyDelete
  2. Hyung,buatkan MBLAQ boleh? please ? :DD

    ReplyDelete
  3. Sya ambik Ricky Teen Top k , thnk u very much :) btw , nice blog \m/

    ReplyDelete
  4. Hyung.. Najun ambil Eunhyuk,. Terima kasih ;;

    ReplyDelete
  5. kita ambik satu tau. tapi taktahu yang mana lagi, tengah pilih lol XD

    ReplyDelete
  6. Ambik satu :) Thank you very much :)

    ReplyDelete
  7. apiss nak request boleh buat nama "oyen"

    ReplyDelete
  8. apis , cmne nk ambl url cursor tu ?? sye nk luhan ^^

    ReplyDelete
  9. Menyampahnya orang macam kau ni, semua benda nak credit.

    ReplyDelete
  10. @Aina Syafiqah kalau rasa menyampah . cari freebies orang lain yang tak kena credit . saya tak pernah paksa sesiapa untuk amek freebies saya pon . :)

    ReplyDelete
  11. thanks for the cursor ! so hard to find block b widgets *sigh*. I'm taking the Zico cursor ^^

    ReplyDelete
  12. Okay.this awesome.! guna myungsoo :)

    ReplyDelete
  13. Nak re-freebies bley? Of coz la Aimi credit , dun worry ^_^

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. im soo sorry.
      saya dah stop buat cursor ni.

      Delete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.