Freebies : Affies Skin

Sunday, October 07, 2012

Assalamualaikum

Lama dah nak bagi freebies ni . hari ni baru bagi . skin ni coding sendiri , baru belajar lah katekan . hehe . takde ciplak mana mana coding orang lain , kalau nak guna komen la sikit and jangan buang credit . paham . basecode ? sama sekali tidak dibenarkan even korang letak credit to aku besar mana sekali pun .


Make sure jangan buang credit . kepada sesiapa yang taktau nak pakai macam mana . pergi buat satu blog baru > template > revert to classic template > copy semua code > paste > save . edit lah macam mana korang nak , aku tak kesah . asal jangan buang credit sudah lah ye . hehe . kalau ade ape ape yang tak faham boleh tanya . jangan malu . jangan segan . tanya je :)


13 comments:

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.