“MKM FIRST FREE GIVEAWAY”

Wednesday, September 19, 2012



Assalamualaikum

Yoo , rasenya agak lama dah tak join mana mana GA , contest mahupon segmen . tadi blogwalking , tetiba terjumpa GA ni . first sekali tengok syarat . okay , syarat tak susah and tak banyak sangat . so apis decide untuk cuba nasib dalam GA . insyaallah kalau rezeki tak kemana . haha . okay berikut adalah syarat syarat , hadiah dah sedikit maklumat berkenaan GA yang apis join ni :


Syarat-syarat penyertaan

1. rakyat Malaysia yang mempunyai blog sendiri
2. follow blog ini *wajib
3. like fanpage ini di facebook *wajib bagi yang ada FB sahaja [LIKE]
4. buat entry bertajuk “MKM FIRST FREE GIVEAWAY” dan letakkan banner diatas
5. letakkan entry url ke ruangan komen *diruangan lain tidak akan dilayan
6. TAG seramai 2 orang blogger lain..


*wajib kerana akan sentiasa update mengenai giveaway disini..


Tarikh tutup penyertaan ialah
Sehingga 200 peserta @ 20/10/2012

Hadiah

2 Top referral – 2 hadiah misteri tajaan MKM
30 peserta bertuah - 30 keychain felt berbagai bentuk dan corak tajaan MKM
3 pemenang – RM5 topup tajaan MKM
*updated
tambahan hadiah
2 peserta misteri - 2 keychain angry birds tajaan MKM
*1 untuk FOLLOWER bertuah
*1 untuk LIKER bertuah
(Hadiah akan ditambah sekiranya ramai penyertaan)
pemilihan peserta akan dilakukan melalui random.org..


Ha , amacam . menarik tak ? ha , ape yang korang tunggu lagi .ayuh join . apis dah join dah . korang tunggu ape lagi . tekan banner dekat atas tuh cepat ! okay apis nak tag :

2 comments:

  1. terima kasih sudi tag niera :)
    nak sgt join tapi mcm tak sempat je..sebok uruskan kawen sampai entry sendiri pun tak terupdate..heeee..sorry :')

    ReplyDelete
  2. Done follow!!!
    dari segmen yg sama
    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/mkm-first-free-giveaway.html

    jom tambah ahli dalam segmen nie ada hadiah juga
    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.