Tak Layan Dah

Sunday, July 01, 2012

Assalamualaikum

Yoo . Hari ni kelas pukul 3 . so sempat update blog dulu sebelum pergi kelas . okay berbalik ke entry semalam . apis dah pon tutup tempoh untuk pemenang tuntut hadiah mereka . MAAF . walaupun agak kejam , tapi apis terpaksa buat macam tuh sebab lepas ni mungkin apis dah tak banyak masa lagi untuk menghadap laptop ni . lumrah student memang gitu . so disini apis nak tunjuk printscreen mereka mereka yang dah pon hantar segala maklumat kepada apis . terima kasih kerana memberi kerjasama . jom tengok yang korang punya ada ke tidak :

GMAIL




FACEBOOK




TWITTER


BLOG



Hanya 8 orang sahaja yang menghantar maklumat yang apis perlukan . so lagi 2 orang tuh , apis consider yang korang tak berminat dengan hadiah die walaupon apis tau hadiahnye tak menarik langsung . takpe . so kepada pemenang pemenang sekalian . apis harap korang sabar okay . lagi lagi yang menang cursor , banner and header tuh . maybe agak lewat sikit . yang topup pula apis akan masukkan secepat yang mungkin . so makesure no yang pernah korang bagi tu betul okay . k tuh je nak cakap . hehe . kbaii

sambung main game Zoo Tycoon . lama gila tak main game ni . sekali dapat , perhhh ^^

1 comment:

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.