Hafiz Zulkafly

Contest Blog Super Kawai by Bubu

Thursday, June 07, 2012



Assalamualaikum

Heyy yoo . nampak title atas tuh . apis join contest lagi . haha . memandangkan bubu orang pertama yang join contest apis aritu , so apis pon nak join contest die tanda terima kasih dekat die sebab support contest apis :) now waktu apis pulak nak balas jasa die balik . okay apis mempetaruhkan blog apis yang tak seberapa ni ha . sesungguhnya apis punya blog memang tak kawai pon . tapi tak salah kan kita mencuba nasib . bak kata orang , cube dulu baru tahu . ni belum cube lagi dah kata tak boleh menang la , blog aku tak layak lah , and macam macam lagi . hehe . insyaallah , kalau ada rezeki takkan kemana . jangan risau . nak join ? klik banner atas tuh . hadiah ? memang terbeliak mata masa tengok tadi . nak tau ? sila lah join XD . syarat ? jangan risau , kalau apis join contest , segmen atau GA tu , maksud die syarat confirm senang . tak perlu nak follow ramai ramai tu ha . okay mangsa tag apis macam biasa :

3 comments

  1. Thanks sbb join. Btw, terharu sbb nampak kita org first yg join contest kamu. Hewhew :">

    ReplyDelete
  2. Klik sini dan cari link awak :- http://ceritastoryepal.blogspot.com/2012/06/assalamualaikum-hi-gaiss.html

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED