Hafiz Zulkafly

Contest : Blog Paling Awesome , Tutup Sudah :)

Thursday, June 14, 2012



Assalamualaikum

Hye korang :) lama bebenor apis tak update blog ni ha . dah berhabuk ha laptop ni . almaklum lah , busy sikit awal awal semester ni . banyak benda yang perlu diselesaikan . so agak tak sempat nak duduk depan laptop ni ha . okay . tujuan entry ni apis update , apis nak bagitau korang . contest yang apis and fifah anjurkan dah pon melaburkan tirai nye . alhamdulillah . even ni first contest apis and fifah . sambutan die , alhamdulillah . terima kasih kepada mereka yang sudi join and support kitorang . so , for those yang join tuh , sila alert okay . apis maybe tak dapat nak terjah blog korang satu persatu untuk bagitau yang contest dah tutup . masa judgement baru apis akan terjah blog korang . tapi itu pon akan ambil masa yang lama coz line internet dekat U apis ni sometimes tak menentu . harap korang paham . senarai peserta akan apis update dalam masa terdekat . so , please alert okay :) akhir kata , thanks a lot for those support us for our first contest :))

SENARAI PERSERTA CONTEST BLOG PALING AWESOME

No comments

Post a Comment

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED