Hafiz Zulkafly

20 Calon Bakal Pemenang Contest Blog Paling Awesome

Wednesday, June 20, 2012

Assalamualaikum

Yoo . kepada perserta contest blog paling awesome . MAAF sebab buat korang menunggu lama . biasa lah . awal sem dah mula busy . so agak susah nak duduk terpacak depan laptop ni lelama . nak tak nak apis kena juga buat . okay . apis and fifah dah buat keputusan yang kitorang akan pilih pemenang secara berperingkat . Alhamdulillah . sambutan agak menggalakkan untuk first contest yang kami berdua anjurkan . so disebabkan agak ramai . agar sukar untuk kami berdua untuk terus decide pemenang . so apis and fifah akan pilih 20 orang (10 dari blog apis manakala 10 lagi dari blog fifah) sebagai calon yang bakal jadi pemenang . paham tak ? kira macam mentor juga la . kan berperingkat , and ade penyingkiran . cewahh . hehe . so ni die 10 blog yang berjaya menawan hati apis :) kepada yang tak berjaya tu , jangan sedih sedih bukan blog korang tak awesome . maybe rezeki tak menyebelahi korang kali ni . insyaallah akan datang apis akan buat contest lagi . okay . ni die 10 peserta yang pilihan apis :


1.http://andisakinah.blogspot.com/2012/05/contest-blog-paling-awesome.html
2.http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
3.http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
4.http://iman-salsabila.blogspot.com/2012/06/masa-untuk-awesome-prizers-klik-klik.html
5.http://chocollyheart.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
6.http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
7.http://anythingaboutmylife97.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
8.http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
9.http://wanaseoby.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html
10.http://officialliyana.blogspot.com/2012/06/contest-blog-paling-awesome.html

mana 10 lagi , kata 20 ? Okay jom tengok fifah punya dekat SINI

okay . pemenang akan kami umum pada bila bila masa sahaja . so 20 orang ni , tolong alert okay ^^ sebab kami agak kekurangan masa untuk shout atau comment di entry setiap peserta . harap korang paham . k chow dulu ~

2 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED