Hafiz Zulkafly

SOTD ?

Saturday, May 12, 2012

Assalamualaikum

Hey korang . hari ni update awal sikit . sebab ape ? entah . sebab yang tak bersebab . haha . actually malam tadi nak update dah , tapi tak berkesempatan sebab dok melayan supernatural season 5 ~ woah . cite tu makin lama makin best , and makin lama boleh memesongkan akidah sebab banyak sangat isu agama yang melibatkan tuhan , malaikat , nabi and syaitan dalam tuh . fuhh . apis pn tak tau kenapa apis suka cerita tu . apis just layan tanpa hayati betul betul . bahaya , nanti kang jangan sampai terlintas dalam hati 'eh , betul ke ape die' bahaya ohhh . so layan tanpa ade perasaan and tak feel mana pon ~ ^^

okay , semalam dalam pukul 2 kot kalau tak silap apis . apis pergi kan akaun blogskins apis . sebab semalam apis ade contribute satu skin ni . so nak tengok la if ade orang komen atau bagi pendapat ke . pas tuh bukak la skin tuh . then nak tau ape yang apis nampak ?


Hoo , terkejut jugaklah tengok sebab bile bukak homepage blogskins , takde pulak die preview skin apis as skin of the days . so , apis biarkan je dulu . pagi tadi , apis try bukak sekali lagi . so baru lah nampak . hehe . terkejut and bersyukur . seronok pon ade sebab apis banyak kerah tenaga and pening kepala sebab nak buat skin tuh . tapi macam biasa , apis lemah nak buat warna selain warna putih , kelabu and hitam . hahaha . nak tengok , download , comment ? jomm ^^




klik pade gambar untuk terjah skin tu . kalau nak download boleh klik SINI atau klik je blogger main dekat page tuh . nak komen pon boleh , tapi kena ade akaun blogskins lahh . hehehe . apis ingat nak berhenti buat skin lagi dah , tapi bile dapat SOTD ni , tetiba berkobar kobar semangat nak buat skins . hahaha . papepon alhamdulillah ^^ k lahh , ppyong o/

4 comments

  1. tahniah hyung!! ini membuktikan yang hyung pun pandi buat skins...bukan macam orang yang curi code hyung tu.skins dia dapat 'Hot skins' nak kecoh.eleh,skin hyung pun dapat.btw,tahniah hyung!

    ReplyDelete
  2. @Nadira lol . nadira still ingat lagi ye kes tuh ? haha . ^^

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED