Segmen : It's You I Review You

Monday, May 21, 2012

Assalamualaikum




Hey yoo . apis join segmen lagi . hihi . setelah hati ini dikecewakan dengan satu giveaway ni TT^TT , tapi ia tak mematahkan semangat apis untuk terus join apa apa contest , GA mahupon segmen . okay segmen ni dijemput oleh owner segmen tu sendiri . die bagitau yang blog apis dah di review oleh salah seorang blogger yang join segmen die . so apis pon join lah segmen ni ^^ . okay , blog sapa yang apis nak review ? jomm ~




Okay , ini blog Nana . kenapa apis review blog die ? satu sebab blog die tak berat . Dua , sebab gaya penulisan die , seriously . cara penulisan die yang buat apis akan baca entry die even panjang mana pon . Tiga , blog die punya design simple tapi menarik . apis suka yang simple simple ni ^^ . Empat , dah takde kot . tapi blog die salah satu blog yang memang apis akan bukak setiap kali online .




Yang ini pulak , blog Wana . sebab review blog die ? Satu , design blog die unik and ohsem a.k.a awesome . rajin tuka design blog . setiap kali tuka akan buat orang jeleous . Dua , pasal blogskins yang die buat . die tak contribute dekat blogskins , tapi die letak dekat blog die . skin die pon . *O* . haha . so ini pon blog yang selalu apis akan bukak untuk tengok skins baru die and design blog die XD


okay itu die blog yang apis review . hehe . apis join segmen setelah blog apis direview oleh FatinHalid ^^ thanks a lot fatin sebab sudi review blog apis yang tak seberapa ni . ha , korang apa tunggu lagi , cepat join segmen ni sebelum tutup . okay . bye o/

4 comments:

  1. HAHA thanks apissss *baling ikan/donghae*

    ReplyDelete
  2. sampai hati tak review blog aku . sobsob .
    ahaha sumpah aku tak tahu segment tu menatang ape haha noob seh

    ReplyDelete
  3. @Siti Fatimah haha . dah terlambat nak review lahh ^^ segmen ni ape die ? nanti aku buka kelas khas untuk kau . ajar pasal blg je k . hahaha

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.