Hafiz Zulkafly

Alhamdulillah

Friday, May 11, 2012

Assalamualaikum 

Baru balik dari AEON tadi . mandi , solat terus update blog . haha . gopoh kan ? malam ni taknak tengok berita . haha . okay , back to the topic . Alhamdulillah . syukur sangat sangat . sebab ape ? okay first sebab permohonan apis untuk duduk asrama sem depan dah berjaya . bersyukur sangat . tak payah susah susah nak kena carik rumah sewa . tak percaya ? nah tengok ni :

klik untuk tumbesaran

hehe . masa dapat tau dapat asrama tu , melompat tinggi tinggi . hehe . syukur sangat lahh . okay hari ni pon apis dapat tau satu lagi berita gembira . ape die pulak kali ni ? alhamdulillah . apis menang contest yang apis join baru baru ni . hehe ^^ . apis dapat tempat ke-3 pon dah bersyukur sangat . sebab orang yang join contest tu ramai tau ~ tak percaya ? meh tengok sini :

klik pada gambar untuk ke entry


Alhamdulillah . tak sia sia kan apis join ? tu namanya rezeki . walaupon tak dapat tempat pertama mahupon kedua , ketiga pon dah bersyukur . thanks kepada penganjur contest awesome nie ! hehe . okay tu je nak gitau . lol . nak tuka lagu blog . annyeong o/

2 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED