Hafiz Zulkafly

Segmen : Pencarian Bloglist Cun , Kacak Dan Budak Tomei!

Friday, April 13, 2012



Assalamualaikum

okay , apis tengok dekat dashboard tadi , nampak nabila medan update die punya blog , terus apis bukak . apis memang suka ke blog die . blog dah la ohsem , tak berat pulak tuh , tak perlu tunggu lama lama . ini bukan bodek eh , tapi kenyataan . haha . btw , apis berkawan dengan nabila ni dalam Fb since kitorang berdua jadi Admin untuk group Ex-tream  blogger . hehe . okay , tujuan apis join segmen ni pon apis tak tau tapi yang pasti , apis nak rapatkan hubungan apis dengan blogger blogger lain . teringin nak jadi blogger terbaik  . macam blogger blogger lain . insyaallah . okay , korang kalau nak join segmen ni , klik lahh banner yang cun dekat atas tuh ,. takde syarat pon nak join segmen ni . jom lahh join , tak rugi pon ^^ apis nak tag and nak jemput tiga orang :

Fasya
Soo Pin

2 comments

  1. tengs apis sebab join!
    blog apis lagi ohsem la..btw,sory lambat terjah ;)

    ReplyDelete
  2. @Nabila Medan eh , blog nabila lagi ohsem lahh ~ suka gilos header nabila ^^

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED