Hafiz Zulkafly

Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin

Sunday, April 15, 2012


Assalamualaikum

okay , rasanya ni first time apis join giveaway . sebelom ni just join segmen and contest je . apa yang menarik tentang giveaway ni sampai apis terus join tanpa tengok syaratnya ? sebab hadiah die best ! haha . apis join sekadar mencuba nasib . ada rezeki , dapat lah , kalau takde nak buat macam mana . kena cuba lain hari lah . hehe . oh ya , nak tau tak apa hadiahnya ? meh sini apis list kan ~ eh , silap apis copy paste dari penganjur giveaway ni :)

  • 1 x Lomo Aquapix Grand Prize !
  • 1 x RM30 discount voucher by LoveBag LoveBag
  • 3 x RM10 Topup by Nour Adieb
  • 1 x RM10 Topup by Haruno Hana
  • 1 x 10% discount voucher by Be to Be Collection
  • 3 x RM5 Topup by Cik Honey Bee
  • 1 x RM5 Topup by Mya's Closet
  • 2 x Handmade bookmark by Haruno Hana
  • 3 x Brooch by Byla Collection
  • 1 x Template by Cik Adyb
  • 1 x Header by Cik Adyb
  • 2 x Doodle by Afina Rahmat


see , menarikkan ? die punya grand prize lagi lahh ohsem ! haha . ha , apa lagi . jom lah join giveaway ni . first korang klik banner tuh . then die akan link kan ke blog penganjur giveaway ni , pastu follow semua rules yang ada . rules die pon tak susah mana . pejam sebelah mata pon dah boleh . tu je kot ? haha , okay join tau , jangan tak join . rugi kalau siapa tak join tuh :)

2 comments

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED