Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis

Thursday, April 19, 2012


Assalamualaikum

okay , yang ini yang apis nanti nanti kan . HAHA . dah lama tunggu contest yang ohsem macam Nurul Syuhadah buat . comel gitu bannernya ~ pink pink ^^ okay , macam biasa , sebab apis join contest ni , apis nak cuba nasib . mana tau rezeki apis untuk dapat salah satu hadiah yang disenaraikan tuh . betul tak ? hehe . selain tu daripada join benda benda macam ni lah kita boleh tambah kenalan . oh ye , pasal syarat syarat nye , seriously , pejam sebelah mata pon dah boleh penuhi ? apa syarat syaratnya ? let me list it : 

1. Follow blog Miss Lovouis ni. "WAJIB"
2. Buat semua dibawah "WAJIB"
- entry ' Contest The MOST Fabulous Blog by Miss Lovouis '
- copy and paste banner contest .Link tu JANGAN LUPA.
- publish dan hantarkan link entry korang kat ruang komen ni ok.
* Link yang BETUL: http://lovoiustory.blogspot.com/2011/12/contest-most-fabulous-blog
-by-miss.html
*Link yang SALAH : http://lovoiustory.blogspot.com/
3. Tempekkan Banner Blog miss kat sidebar korang yg comel tu k. Boleh letak salah satu banner.
*kalau dua2 lagi bagus . (^_^) "TAK WAJIB , wajib bagi mereka yang nak dapat referral tertinggi je."

see ? mudahkan . so apa tunggu lagi . jom join ! rugi pada sape yang tak join . jom kita meriahkan lagi contest ohsem ni ! :)



*jom terjah entry sebelum ni :) ada benda yang nak minta tolong dari korang :) SINI

3 comments:

  1. Salam , hype contest da tamat .
    THANX 4 join my contest . .
    Checked ur contestant .
    Nice blog !
    GOOD LUCK ^__^

    ReplyDelete
  2. @Miss Lovouis okay . thanks ^^ btw , macam mana nak check penyertaan ?

    ReplyDelete
  3. @Hafiz Zulkafly Da received comment miss , mean miss da terima penyertaan kamu .

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.