Freebies : Kpop Fan Club Cursor

Saturday, March 31, 2012

Assalamualaikum

okay , kali ni buat pertama kali apis buat freebies cursor . ini pon di inspirasi oleh wana :) terima kasih wana . okay , freebies ni khas untuk kpoppers . special made for you . chewah . okay , malas nak tulis panjang panjang , nahh amekk :


http://i.imgur.com/QTfy1.png

http://i.imgur.com/8ZLCH.png

http://i.imgur.com/SJDtV.png

http://i.imgur.com/Fgvjq.png

http://i.imgur.com/iByrH.png

http://i.imgur.com/1yNXW.png

http://i.imgur.com/0tCmT.png

http://i.imgur.com/ZMlef.png

http://i.imgur.com/N89vD.png

http://i.imgur.com/x36M2.png

http://i.imgur.com/5WV3J.png

http://i.imgur.com/ANFqI.png

http://i.imgur.com/Euy66.png

http://i.imgur.com/nf9Eh.png

http://i.imgur.com/QLtwz.png

http://i.imgur.com/mjSqW.png

http://i.imgur.com/7FnE3.png

http://i.imgur.com/DooDZ.png

http://i.imgur.com/PYf3n.png

http://i.imgur.com/k7IdQ.png

http://i.imgur.com/oTAZZ.png

http://i.imgur.com/uVrlZ.png

http://i.imgur.com/a3Itm.png

http://i.imgur.com/CvFv0.png


*nak guna bagitau ok ? kalau mana mana apis ada salah eja , minta maaf eh . bagi tau apis , then apis akan edit semula . terima kasihh ^^

*apis  terima request if korang nak cursor macam ni , tapi nama korang XD

32 comments:

  1. hyung , rynn ambil inspirit yaa ^_^

    ReplyDelete
  2. @Lyn sorry , saya tak pandai nak buat tutor . tapi kalau nak request surh buat , boleh lah :)

    ReplyDelete
  3. hyung *o*
    nak untuk Jpop boleh tak ? *buat muka comel* HAHAHA

    ReplyDelete
  4. @dAiA-cHaN hyung tak kenal artis jpop la TT^TT mian ~

    ReplyDelete
  5. awq kte nk culik stu ea.. :) sume suke! nk yg mne ek! haha :) thanxx tau :*

    ReplyDelete
  6. saya nak ambek yang angel tu eh? gomawo ^^

    ReplyDelete
  7. Ambik VIP. Erm, nak tempah tu cemana eh? :)

    ReplyDelete
  8. apis nak tempah cursor bole tak ?

    ReplyDelete
  9. @sitinurfaezah request dekat cbox , fb or twitter apis ^^

    ReplyDelete
  10. nak amek tapi tak tau nak paste dekat mana ><" me newbies blogg

    ReplyDelete
  11. ARI ambik satu. ARI ambik shawol.

    ReplyDelete

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.