Roly Poly Skin

Saturday, February 18, 2012

assalamualaikum

ahhhhh ~ apis terlupa lahh nak update pasal nie . .____. macam mana boleh terlupa pon apis taktau . apa yang dok kalut pon apis taktau . haha .

apis update satu lagi skin baru ^^ . tapi skin ni apis re-edit balik dari skin lama apis . biasa lahh , nak buat style baru takde idea , so renovate jelah code lama . hehe . kenapa pilih roly poly ? entah . apis pon taktau . jangan tanya kenapa okay ~ okayy . ni screen capture skin apis tuh :-




okay . itu skin baru apis . hoo . okay tak ? apis suka kaler die ~ LOL ~ jangan lupa komen and rate yepp . ppyong o/

apis sangat tak suka makhluk yang copy hasil kerja orang lepas tuh , die cakap die yang punya . paling tidak tolong lah credit owner asal die tuh . perangai macam ni memang macam @#$%* !

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.