Hafiz Zulkafly

The Boys

Tuesday, February 07, 2012

Assalamualaikum

yeepaaa!

yoo korang ~ alhamdulillah ~ apis berjaya update satu lagi blogskin dekat akaun blogskins apis ~ LOL ! ayat sangat poyo . hahaha . memang la dekat akaun blogskin apis , takkan dekat orang lain punye pulakkan . haha . skin baru ni pon simple , sememangnye apis punye idea simple simple je ~ ohh ya , nak tengok skin tuh ? jomm


haaa ~ hitam je ~ simple kan ? ok , kalo sesape rase burok , jangan kutok . tak minta pon . kalo nak kritik , di alu alukan . tapi jangan guna bahasa yang menyakitkan hati . *O* . sebelum update skin baru , apis pon tuka design blog apis . kali ni malas dahh nak create skin sendiri . pakai orang punye je . senang ~ almaklumlahh . pemalas . beginilahh . oke , malas nak tulis panjang panjang . malam ni ade kelas . esok ade quiz . so nak kena out . banyak benda yang masih belom buat . paling penting , tak solat asar lagi ==' . LOL ~ kbyee o/

3 comments

  1. Salam . hmm lama tuan tak update kn ... saya nk link blog skin tu mcm mana ek ?

    ReplyDelete
  2. Salam ... hmm lama penghuni blog ni tak update ek .. hope terjumpa ar komen ni ... hmm mcm mana saya nk link blogskin tu ek

    ReplyDelete
  3. @ainul chucky awak click pada preview . kemudian dia akan link awak ke web blogskins . kemudian klik pada blogger main . sorry lama tak update .

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED