Contest : I am Malaysian Cool Blogger.

Monday, January 30, 2012

Assalamualaikum

klik banner untuk join ^^v

ok , rasenye sangat lame apis da tak join contest or GA . SANGAT kot . hehe . apis dapat tau contest ni dari sorang blogger ni . die tag apis . thanks pade sunshine ^^v . ahhh , apis pon join la contest ni sebab dah lame tak join contest . hadiah die pon menarik . sekali lagi , cube untuk mencube nasib . mana tau rezeki menyebelahi kite ke kan ? oke , apis malas nak cakap banyak banyak . korang boleh refer bawah ni . sume maklumat ade ~


Cara - cara untuk join contest :
Like Fanpages Blog khairina. ' When the Sun goes down ' (wajib)
Follow blog Khairina Hairuddin (suka hati awak)
Click Churp Churp khairina di sidebar, duit untuk pos kan hadiah.
Buat satu entry.
Anda hanya perlu letak banner yang dirrect link ke contest ini
Tag tiga orang rakan anda, pastikan mereka tahu.
Sudah siap ? Berikan link post di comment entry ini.

oke , dah tau cara cara nak join kan ? ape lagi . jom la join ~ tak rugi pon kalo join ^^v


apis tag :

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.