Contest Blog Terbaeek Punyaa!

Sunday, October 30, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.


oke , kali ni apis merajinkan lagi diri apis untuk menjoinkan diri dalam mane - mane contest . hehe . tadi tengah blogwalking . jumpe contest ni . macam menarik so , apis join . for your information , apis memang pantang jumpe contest or segmen . confirm apis akan join punye ! haha . maklum la , freshie lagi dalam dunia blog ni . tak lame lagi . apis pulak nak belajar buat contest sendiri . insyaallah . oke , nak tau contest ape yang apis join kali ni ? ni die :

klik pade gambar untuk join this contest



oke . kali ni apis cube naseb lagi . haha . mane tahu rezeki menyebelahi apis ke kali ni kan , mane kite tau . just cube naseb je . hehe . ok , sini ade beberape rules kalo korang nak join this contest :

Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
Warganegara Malaysia and Indonesia
Buat satu enrty, tak payah banyak-2, satu je and mesti ada banner kat atas tu sekali
Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
Bukan unsur voting
Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blog Dida..link seperti "http://aku-gila.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan.


senang je kan rules die ? oke yang ni pulakk die punye hadiahh ! :D


First place : Full edit blog / topup 10
Second place : Full edit blog
Third place : Header / Topup RM5
*bagi yang tak berjaya , still dapat hadiah . iaitu free header.



haaa , menarik tak ? syarat mudah . hadiah pon best . so ape lagi . ayuh , kite join contest ni ramai - ramai :D

kat sini apis nak tag :


CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.

Tuesday, October 25, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.





contest ni by AskarrPink and Amalina . syarat - syarat nak join pon tak susah .kali ni apis join pon just nak cube naseb je . then join contest ni rase seronok . boleh tambah kenalan . hee ~ ok , kalo korang nak info lebih banyak lagi , atau korang nak join contest ni , korang bolek klik banner dekat atas ni . sume ade dekat situ . oke ? . jangan lupe , JOIN tau XD



Disini ingin apis tag:

Contest Awesome Blog Design !

Friday, October 21, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.


oke , hari ini pas balik solat jumaat tadi , terus log in blog . the , terjumpe ade orang buat contest . fyi , apis memang suke join contest - contest ni . sekadar mencube nasib and tambah kenalan . oke , malas nak cite panjang dekat sini . meh sini kite ke contest yang apis join kali ni .



klik pade banner untuk join 



oke , contest ni by shah zahari and afiq md ali . syarat nak join sangat mudah . tak kene bayar ape - ape pon . jom la join . mane tau rezeki menyebelahi kite ke . hoho . oke , apis pon tak mengharap sangat . sekadar mencube nasib je :) jangan lupe , join !



Disini apis ingin tag :

JOM CARI FOLLOWER

Monday, October 10, 2011


.Assalamualaikum.&.Holla.




oke , malas nak bebel panjang . straight to the point . kali ni aku join segmen ni bukan nak tambah follower . tapi segmen camni lebih merapatkan hubungan antara blogger . terus terang aku kate . aku suke join segmen camni , sebab nak tambah ramai kenalan . bukan motif utama nak berlumba nak naikkan follower . oke , kalo korang nak join gak segmen ni . ayuh . klik pade banner tuh untuk join . syarat - syarat nak join tak susah mane pon . ni details sal segmen nie ;

1)Buat entry , then tak kesa nak tulis ape . panjang or pendek pon up to you . then yang PENTING , ketak banner tuh dalam entry korang .
2)Tajuk entry korang tuh , korang letak tajuk nie : JOM CARI FOLLOWER
3)terbuka kepade semua blogger .
4)then bile dah join . letak link korang dekat ruangan komen.
5)tarikh tutup 11.10.11 pukol 10.00pm.


Cepat , cepat . masih belum terlambat untuk korang join ! :)
Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.