JOM CARI FOLLOWER

Monday, October 10, 2011


.Assalamualaikum.&.Holla.




oke , malas nak bebel panjang . straight to the point . kali ni aku join segmen ni bukan nak tambah follower . tapi segmen camni lebih merapatkan hubungan antara blogger . terus terang aku kate . aku suke join segmen camni , sebab nak tambah ramai kenalan . bukan motif utama nak berlumba nak naikkan follower . oke , kalo korang nak join gak segmen ni . ayuh . klik pade banner tuh untuk join . syarat - syarat nak join tak susah mane pon . ni details sal segmen nie ;

1)Buat entry , then tak kesa nak tulis ape . panjang or pendek pon up to you . then yang PENTING , ketak banner tuh dalam entry korang .
2)Tajuk entry korang tuh , korang letak tajuk nie : JOM CARI FOLLOWER
3)terbuka kepade semua blogger .
4)then bile dah join . letak link korang dekat ruangan komen.
5)tarikh tutup 11.10.11 pukol 10.00pm.


Cepat , cepat . masih belum terlambat untuk korang join ! :)

No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.