CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.

Tuesday, October 25, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.





contest ni by AskarrPink and Amalina . syarat - syarat nak join pon tak susah .kali ni apis join pon just nak cube naseb je . then join contest ni rase seronok . boleh tambah kenalan . hee ~ ok , kalo korang nak info lebih banyak lagi , atau korang nak join contest ni , korang bolek klik banner dekat atas ni . sume ade dekat situ . oke ? . jangan lupe , JOIN tau XD



Disini ingin apis tag:

5 comments:

  1. Thanks for joining. Dah check penyertaan!

    ReplyDelete
  2. salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


    Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

    ReplyDelete
  4. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :)

    Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah ! jadi TOP 20 BLOG AMALINA LAND :)

    ReplyDelete

© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED