Contest Blog Terbaeek Punyaa!

Sunday, October 30, 2011

.Assalamualaikum.&.Holla.


oke , kali ni apis merajinkan lagi diri apis untuk menjoinkan diri dalam mane - mane contest . hehe . tadi tengah blogwalking . jumpe contest ni . macam menarik so , apis join . for your information , apis memang pantang jumpe contest or segmen . confirm apis akan join punye ! haha . maklum la , freshie lagi dalam dunia blog ni . tak lame lagi . apis pulak nak belajar buat contest sendiri . insyaallah . oke , nak tau contest ape yang apis join kali ni ? ni die :

klik pade gambar untuk join this contest



oke . kali ni apis cube naseb lagi . haha . mane tahu rezeki menyebelahi apis ke kali ni kan , mane kite tau . just cube naseb je . hehe . ok , sini ade beberape rules kalo korang nak join this contest :

Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
Warganegara Malaysia and Indonesia
Buat satu enrty, tak payah banyak-2, satu je and mesti ada banner kat atas tu sekali
Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
Bukan unsur voting
Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blog Dida..link seperti "http://aku-gila.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan.


senang je kan rules die ? oke yang ni pulakk die punye hadiahh ! :D


First place : Full edit blog / topup 10
Second place : Full edit blog
Third place : Header / Topup RM5
*bagi yang tak berjaya , still dapat hadiah . iaitu free header.



haaa , menarik tak ? syarat mudah . hadiah pon best . so ape lagi . ayuh , kite join contest ni ramai - ramai :D

kat sini apis nak tag :


No comments:

Post a Comment

Template Designer. Full Edit by Hafiz Zulkafly. All Right Reserved.